Even voorstellen

He t gezicht achter Hondenuitlaatservice Apport Paco

Mijn naam is John Huiberts en ik ben sinds 2009 hondentrainer. Ik geef gastlessen op basisscholen en op het Clusius College Alkmaar Via het Clusius College lopen er stagiaires mee.Ik leef op dit moment alleen en ik heb twee dochters, 5 kleinkinderen een hond Borre (een kruising Mechelse Herder/Akita).


Borre komt uit het asiel en ik ben hem intensief aan het trainen. Ik maak lange wandelingen en regelmatig lopen er honden uit de buurt mee met deze wandelingen. Tijdens de lessen en trainingen kwam ik erachter dat ik hier meer mee wilde doen en zodoende ben ik zelf de cursus hondentrainer gaan volgen. Ik heb gemerkt dat er veel behoefte is aan een hondenuitlaatservice en dus was het nemen van deze volgende stap een logische. In mijn
weblog hou ik van tijd tot tijd bij wat we zoal doen.

Mijn eerste hond was Paco,
(Paco, een kruising Duitse Herder en Mechelse Herder). Paco is inmiddels overleden en het is de bedoeling dat Borre de leiding overneemt. Borre, een kruising Mechelse herder / Akita komt net als Paco uit een asiel, waar hij werd gebracht als zwerver. Hij heeft daarna nog wel een baasje gehad, maar die heeft hem weer teruggebracht; hij zou teveel blaffen.
Nu is Borre bij ons en hij doet het geweldig, hij is heel slim en leert dan ook heel snel. Ja, Borre kan wel erg enthousiast reageren, maar is erg lief naar andere honden en mensen. Hij is naast mij een rustige tweede roedelleider.

Boven:John en Paco Beneden: John en Borre

John en Borre